Næringsmiddelindustrien

SKINTOP HYGIENIC nippler for næringsmiddelindustri og farmasøytisk industri

Med SKINTOP® HYGENIC får du trygg og driftssikker produksjon med enkelt vedlikehold.

Vi har løsningene som oppfyller de strengeste krav innen bryggeri-, farmasøytisk- og næringsmiddelindustri.
Det er få næringer som er så krevende som næringsmiddel- og farmasøytisk industri. Strenge krav til hygiene stiller strenge krav til produktene. Høyttrykkspyling med glovarmt vann og sterke rengjøringsmidler kan fort ta knekken på både kabler og styringer.

SKINTOP® INOX og SKINTOP® HYGIENIC er nipler i rustfritt stål og har glatte flater som gjør rengjøringsjobben enklere. Begge nipplene har IP 69K. Pakningene har god kjemisk og mekanisk resistanse og tåler tøff rengjøring.

SKINTOP® HYGENIC er ECOLAB®-sertifiserte nipler laget av rustfritt, syrefast stål V4A (1.4404)-klassen, som garanterer langsiktig motstand til krevende miljø. Spesialdesignet gummipakning garanterer også ekstremt høy strekkavlastning av kabelen.

SKINTOP® INOXer et godt alternativ utenfor produksjonssone, mens SKINTOP® HYGIENIC egner seg i alle soner. I tillegg er SKINTOP® HYGIENIC godkjent og velegnet for farmasøytisk industri.

Fordeler med SKINTOP® HYGENIC syrefaste nippler er direkte kontakt med næringsmiddel og effektiv rengjøring, uten å bekymring for inntrenging av vann eller bakterier. 

Miltronic leverer også flere andre produkter som er ECOLAB® sertifisert, og som bekrefter deres egnethet for bruk i sensitive områder i mat- og drikke produksjon. Våre produkter er godkjent til bruk i blant annet næringsmiddelproduksjon, bryggerier, meierier, bakerier, slakteri, fiskeforedlingsanlegg og mer.

Med våre produkter får du en trygg og driftssikker produksjon med enkelt vedlikehold. 

Last ned SKINTOP® INOX og SKINTOP® HYGIENIC produkt flyer her.

 

Se videopresentasjon av SKINTOP® HYGENIC her: