Olje og gass - miltronicnorway.lappgroup.com

Olje og gass

Miltronic er sertifisert leverandør til oljeindustrien gjennom Achilles Joint Qualification System. Olje og gass er et satsingsområde vi med glede kan tilby et stort utvalg produkter tilpasset de spesielle kravene som gjelder.

Vi har i mange år levert kabler med helt spesielle egenskaper til norsk olje- og gassindustri.

Vi har i mange år levert kabler med helt spesielle egenskaper til norsk olje- og gassindustri.

Vi har i mange år levert kabler med helt spesielle egenskaper til norsk olje og gassindustri.

NEK TS 606 : 2009
En av de største utfordringene er å få kablene godkjent som Mud Resistant ihht kravene i NEK TS 606 : 2009. Vi har etter omfattende testing og produktutvikling over flere år tatt frem et unikt isolasjonsmateriale for fleksible kabler for olje og gassmarkedet. Dette gjør oss i stand til å kunne tilby fleksible kabler for bruk i områder der det tidligere ikke har vært noe alternativ til tradisjonelle installasjonskabler slik som BFOU osv.

Ikke bare kabel
En av våre målsettinger er å være en komplett leverandør. Derfor satser vi store ressurser på å finne gode samarbeidspartnere av produkter som naturlig hører med til kabel.

Et eksempel på dette er Kabelschlepp, en av verdens største produsenter av energiføringskjeder. Kabelschlepp eier Metool, et engelsk selskap som har spesialisert seg på store kjeder i syrefast stål for bruk på oljerigger. Svært mange installsjoner i Nordsjøen har installert Metool kjeder, og som norsk representant hjelper vi til med design og beregninger.

Miltronic leverer blant annet kabler til olje og gass, off-shore og arktiske miljø.