Personvern - miltronicnorway.lappgroup.com

Personvern

Vi tar ditt personvern på største alvor. Miltronic AS følger norsk personvernslovgivning og EU's personvernforordning (GDPR). Vi deler ikke dine opplysninger med tredjepart eller andre. Skulle noe være uklart ber vi deg ta kontakt med oss.

Miltronic samler inn, behandler og analyserer data om bruk, trafikk og hendelser på våre nettsider. Vi samler inn opplysninger om type nettleser, operativsystem, geografisk plassering, interaksjoner med reklame (for eksempel antall klikk eller visninger), sider som er besøkt og skjemaer som sendes inn.

Du kan enkelt blokkere for cookies via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at cookies skal lagres på din enhet. NB! Vær oppmerksom på at mange nettsider ikke vil fungere optimalt hvis du blokkerer for cookies.

En cookie er en tekstfil som sendes fra en nettside til datamaskinen din. Cookies tillater oss å kjenne deg igjen når du besøker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre opplevelsen personlig og tilby bedre service. Dataene blir ikke brukt til å identifisere individuelle besøkende.

Vi anbefaler sterkt at du konfigurerer nettleseren til å godta cookies fra vår nettside.

Nedenfor følger informasjon om hvilke cookies vi benytter på våre websider.

Matomo Web Analytics

Matomo er en analysetjeneste levert av Matomo.org Det samles informasjon om hvilke sider du besøker på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, antall besøk og hvilken link fra hvilken side du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Matomo og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som kan vise oss hvordan våre kunder bruker nettsiden. Vi bruker denne tjenesten for å analysere bruken av nettstedet vårt og forbedre informasjonen vi kan tilby våre kunder.

Matomo Tracking

Ved å godta cookies godtar du at vi kan bruke analyse av dine besøk for å forbedre nettsiden og gjøre kundeopplevelsen enda bedre. Vi anbefaler sterkt at du konfigurerer nettleseren til å godta cookies fra vår nettside.
Vennligst klikk nedenfor for å godta eller skru av cookies i denne nettleseren.

Google:

Google etterfølger reglementet for personvern i EU (GDPR) og norsk personvernlov. Alle data som samles inn anonymiseres. Det settes cookies fra Google i forbindelse med at vi bruker en søkemotor levert av Google, inkludert YouTube. Det innhentes informasjon om søkeord og hvilke søkeresultater det klikkes på. Google bruker informasjonen til å forbedre søkemotoren. Informasjonen kan også brukes til å nå deg på andre nettsider med annonser fra oss via Google sitt annonsenettverk.

Retargeting cookies:

Vi benytter følgende Google annonsering: Søkeannonser og Retargeting. Du kan styre dine annonseinstillinger her https://www.google.com/settings/ads/ og dine annonseinstillinger for mobil apps her: https://www.google.com/ads/preferences/html/mobile-about.html

Personlig informasjon

Når du kontakter oss oppbevarer vi informasjon som navn, adresse og telefonnummer. Dette er for å gjøre oss i stand til å fullføre forespørselen og en eventuell bestilling. Vi behandler din informasjon med den høyeste diskresjon og håndtere dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven (PDA). Du har alltid rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, samt å få den slettet. Kontakt oss på info(at)miltronic.no hvis du vil at informasjonen skal slettes.

Nyhetsbrev

Vi benytteter Postman fra Paloma AB for å sende nyhetsbrev og lage epostlister. Paloma AB følger EU's krav til personvern (GDPR) og oppbevaring av din epost informasjon. Mer info om dette får du på Paloma.se sine websier. Miltronic AS sender 1-2 nyhetsbrev til våre kunder per mnd. Det er frivillig å motta nyhetsbrev og du kan melde deg av når som helst ved å ta kontakt med oss. 

Påmelding til nyhetsbrevet kan gjøres ved å melde deg på her: https://miltronicnorway.lappgroup.com/nyheter/nyhetsbrev.html

Dersom du ønsker å melde deg av finner du avmeldingslink nederst i nyhetsbrevet du har mottatt eller send en e-post med ønsker om avregistrering til info(at)miltronic.no.


Våre websider er hosted hos Lapp Group og følger regelverk for oppbevaring av informasjon som beskrevet av Privacy Policy fra Lapp.

LAPP PRIVACY POLICY

Personal data

Personal data is classified as any information concerning the personal or material circumstances of an identified or identifiable natural person. This includes information such as names, addresses, telephone numbers and dates of birth. Information which is not directly connected with the true identity of an individual, such as websites visited or the number of users of a site, is not classified as personal data.

Responsible parties

In the first instance, the responsible party in relation to data protection regulations shall be Miltronic AS.

Data security

Miltronic AS (Lapp Group) complies with all necessary technical and organizational security measures to protect data against loss and misuse. To this end, data is saved in a secure location which is inaccessible to the general public. Sensitive information shall be encrypted as far as possible using the SSL certificate and transferred over the HTTPS protocol.

Withdrawing consent and deleting data

The customer may at any time withdraw its consent regarding the retention of its personal data or lay claim to its data which has been saved by Miltronic (Lapp Group). To do this, the customer simply needs to e-mail Miltronic at the following address: info@miltronic.no

Personal data shall be deleted:

  • When customers withdraw their consent to its retention.
  • When the customer's knowledge of the data is no longer required for fulfilling the purpose for which the data was stored.
  • When its retention is not permitted on any other legal grounds.

Newsletter

If a customer wishes to receive the newsletter offered on the website, Miltronic (Lapp Group) requires a valid e-mail address as well as information which confirms that the e-mail account holder has given their consent to receive the newsletter. Any further details will not be collected. Your consent to the retention of data, e-mail addresses and to receive the newsletter can be withdrawn at any future time.

Right to information

The customer shall retain the right to view its stored personal data at any time and without charge via the operator, obtain information on its origin and receivers as well as obtain information on why the data was stored. This information shall be provided in writing. The information request is to be sent in writing, including a copy of your ID, to Miltronic AS.

Withdrawing consent and deleting data

The customer may at any time withdraw its consent regarding the retention of its personal data or lay claim to its data which has been saved by Lapp. To do this, the customer simply needs to e-mail Lapp at the following address: info@miltronic.no If customers withdraw their consent regarding the retention and processing of their personal data, they shall be prohibited from using the Lapp e-Shop and personal data shall be deleted.

Further information

The customer shall be aware that current technologies still cannot ensure complete and total data protection when transferring data over the internet. The customer shall therefore bear responsibility for the security of the data it transfers over the internet.