Miltronic

Miltronic - Lapp Norge - Markedsleder innen kabler, spesialkabler og kabeltilbehør i Norge

Miltronic leverer blant annet kabler og tilbehør til Norsk industri, olje og gass, infrastruktur, bygg og anlegg, næringsmiddelindustrien, solkraft, vindkraft, elbil, og robotteknikk.

Miltronic ble grunnlagt i 1968 og er i dag markedsledende innen fleksible spesialkabler og kabeltilbehør i Norge. Vi leverer kjente merkenavn som ÖLFLEX kabler, SKINTOP nipler, FLEXIMARK merkesystem, EPIC Industrikontakter KABELSCHLEPP kabelkjeder og slanger fra REIKU og KOPEX.  Miltronic har 26 ansatte og omsetter for ca 100 millioner kroner. 

Miltronic er sertifisert etter kvalitetsstandarden NS-EN ISO 9001:2015 og miljøstandarden NS-EN ISO 14001:2004. Vi har også prekvalifisering fra Achilles og TransQ som leverandør til henholdsvis oljebransjen og transportsektoren.

Miltronic har i alle år hatt fokus på produkter av høyeste kvalitet, teknisk innovasjon og utvikling i takt med bransjen. Vi sørger for at våre medarbeidere alltid er oppdatert og forblir de beste i bransjen innen våre fagfelt. Derfor bruker vi store ressurser på opplæring og videreutdanning av medarbeidere for å imøtekomme både dagens og morgendagens krav.

Vi har et stort lager i Drammen med effektiv distribusjon til våre kunder. Dette sikrer deg rask levering på det du trenger. 

Vi er en del av Lapp Group, verdensledende leverandør av fleksible kabler, nipler og kabeltilbehør av høyeste kvalitet. Lapp Group lagerfører over 40 000 standardartikler og har en omsetning på mer enn 7 mrd NOK. Derfor er vi sikre på at vi gir deg Peace-of-Mind og trygghet der du er.

Hos oss får du kvalifisert rådgiving for å finne frem til de mest egnede løsningene til ditt bruk. Ring oss gjerne for en prat om hvordan vi kan løse dine utfordringer i fellesskap.

Telefon: 32 26 13 00
E-post: info(at)miltronic.no

 

Her kan du se vår Firmapresentasjon: