Miltronic - Kvalitet siden 1968 - Om oss - Lapp Norway - miltronicnorway.lappgroup.com

Miltronic - Kvalitet siden 1968

Miltronic tilbyr et av markedets bredeste utvalg av kabel, spesialkabel, kabeltilbehør og elektriske komponenter av høyeste kvalitet. Hos oss får du høy teknisk kompetanse og kvalifisert rådgivning til dine prosjekter.

Miltronic er markedsledende innen kabler, fleksible spesialkabler og skreddersydde kabler i Norge
Miltronic - Lapp Norge - Markedsleder innen kabler, spesialkabler og kabeltilbehør i Norge

Miltronic leverer blant annet kabler og tilbehør til Norsk industri, olje og gass, infrastruktur, bygg og anlegg, næringsmiddelindustrien, solkraft, vindkraft, elbil, og robotteknikk.

Miltronic ble grunnlagt i 1968 og er i dag markedsledende innen fleksible spesialkabler og kabeltilbehør i Norge. Vi har 26 ansatte og omsetter for ca. 100 millioner kroner. 

Vi leverer kjente merkenavn som ÖLFLEX® kabler, SKINTOP® nipler, FLEXIMARK® tverrfaglig merkesystem, EPIC® Industrikontakter, ETHERLINE® Ethernet kabler til industrielt Ethernet/Profinet, HITRONIC® fiberoptiske kabler, UNITRONIC® data kommunikasjonssystemer, KABELSCHLEPP® kabelkjeder, samt slanger og slangebeskyttelse fra REIKU® og KOPEX®

Miltronic har i alle år hatt fokus på produkter av høyeste kvalitet, teknisk innovasjon og utvikling i takt med bransjen. Vi sørger for at våre medarbeidere alltid er oppdatert og forblir de beste i bransjen innen våre fagfelt. Derfor bruker vi store ressurser på opplæring og videreutdanning av medarbeidere for å imøtekomme både dagens og morgendagens krav.

Vi har et stort lager i Drammen med effektiv distribusjon til våre kunder i hele Norge. Dette sikrer deg rask levering på det du trenger. 

Miltronic er sertifisert etter kvalitetsstandarden NS-EN ISO 9001:2015 og miljøstandarden NS-EN ISO 14001:2004. Vi har også prekvalifisering fra Achilles og TransQ som leverandør til henholdsvis oljebransjen og transportsektoren. 

Vi er en del av Lapp Group, verdensledende leverandør av fleksible kabler, nipler og kabeltilbehør av høyeste kvalitet. Lapp Group lagerfører over 40 000 standardartikler og har en omsetning på mer enn 7 mrd NOK. Derfor er vi sikre på at vi gir deg Peace-of-Mind og trygghet der du er.

Hos oss får du kvalifisert rådgiving for å finne frem til de mest egnede løsningene til ditt bruk. Ring oss gjerne for en prat om hvordan vi kan løse dine utfordringer i fellesskap.

Telefon: 32 26 13 00
E-post
: info(at)miltronic.no
Kart: Her finner du oss

Firmapresentasjon - Bli kjent med Miltronic på 4 minutter


Kompromissløse produkter av beste kvalitet siden 1968

Hos Miltronic kan du være trygg på at du får levert produkter av beste kvalitet. I tillegg har vi et av markedets bredeste utvalg innen fleksible kabler, spesialkabler, skreddersydde kabler, elektriske komponenter og tilbehør. 

 

ÖLFLEX® Kraft og kontrollkabler

ÖLFLEX® har blitt synonymt med kraft- og styrekabler. Våre fleksible og oljebestandige kabler tilfredsstiller de høyeste krav og kan motstå selv de tøffeste forhold.

UNITRONIC® Data kommunikasjonssystemer

Høykvalitets UNITRONIC® data nettverkskabler- og fieldbuskomponenter for alle applikasjoner i industrimaskiner og anleggsbygging.

ETHERLINE® Datakommunikasjonssystem for ETHERNET teknologi

Våre ETHERLINE® produkter er effektive, raske og pålitelige løsninger for fremtidsrettede ethernetapplikasjoner, spesielt i industrielle miljø.

HITRONIC® Optiske overføringssystemer

HITRONIC® fiberoptiske kabelløsninger til innendørs og utendørs bruk og under krevende forhold. Kan også benyttes i kabelkjeder.

EPIC® industrikontakter

EPIC® industrielle kontakter, innsatser og hus gir sidkre og robuste koblinger som er enkle å montere. Kan brukes i alle industrier fra næringsmiddel til produksjonslokaler.

SKINTOP® nipler og kabelgjennomføringer

Våre SKINTOP® nipler er robuste, driftssikre og enkle i bruk. Tilkoblingen er sikret ved at kabelen blir sentrert og forseglet med optimal strekkavlastning.

ÖLFLEX® CONNECT ferdig konfeksjonerte kabler

Vi leverer kabler ferdig konfeksjonerte, slik at du kan forholde deg til få artikkelnummer, mindre lagerhold og raskerere montering med ferdig kabler.

SPESIALKABEL Skreddersydde kabler

Miltronic hjelper deg med å designe og utvikle skreddersydde kabler til ditt behov. Vi har levert skreddersydde kabler til Norsk industri i 50 år, til sammen mer enn 75.000 ulike kabeltyper over hele verden. 

Company presentation - Get to know Miltronic in only 4 minutes