Miltronic endrer navn til LAPP Norway - miltronicnorway.lappgroup.com

Miltronic endrer navn til LAPP Norway

Etter 50 år endrer Miltronic navn. Ved å endre navn til LAPP Norway AS tydeliggjør vi det globale nettverket og alle de unike fordelene vi tilbyr våre kunder.

Miltronic endrer navn til LAPP Norway
Miltronic har gjennom 50 år etablert sin identitet basert på kvalitetsprodukter, kompetanse og leveringspresisjon.

Miltronic har gjennom 50 år etablert sin identitet basert på kompetanse, kvalitetsprodukter og leverings-presisjon. LAPP Norway beholder og forsterker disse kvalitetene.

Som en av Norges fremste leverandør av spesialkabler har Miltronic spilt en viktig rolle i norsk industri. Navnet Miltronic har blitt en sterk merkevare og har gjennom 50 år etablert en tydelig identitet basert på kvalitetsprodukter, kompetanse og leveringspresisjon.

Vi har vært eid av tyske LAPP Group siden 2007 og har vært en betydelig bidragsyter i utviklingen av spesialkabel fra LAPP. Ved å endre navn til LAPP Norway AS tydeliggjør vi det globale nettverket og de unike fordelene vi tilbyr våre kunder.

Den 2. juli 2018 endret vi navn fra Miltronic AS til LAPP Norway AS.

Last ned kundeinformasjon vedrørende navnebyttet her.

Endringen er et logisk skritt i selskapets utvikling for å vise vår globale styrke. Navneskiftet gjelder alle firmaer i LAPP konsernet under mottoet:

Ett firma – ett navn – en logo.

Lapp har en omsetning på 12 milliarder kroner, 40 000 standard produkter, ca. 4000 medarbeidere, 40 datterselskaper, 17 produksjonsenheter og mer enn 100 samarbeidspartnere rundt om i hele verden.

Kunder og samarbeidspartnere vil kun merke at navnet, logo og e-postadresser endres. Alt annet forblir slik du er vant til i dag. 

Visuelle endringer på web og trykk blir gjort i løpet av sommeren og høsten 2018.

Som kunde vil du ikke merke store endringer annet enn at navnet blir nytt. Vi beholder vårt organisasjonsnummer, telefon og adresse. Alle produkter og kontaktpersoner er de samme som før. 

Hva blir nytt når vi endrer navn til LAPP:

  • Vi tar i bruk ny LAPP logo. Miltronic logoen fases ut fra alle kanaler og systemer.
  • Vi erstatter Miltronic navnet med LAPP overalt der det forekommer på trykk og digitalt.
  • Vi får nye e-postadresser. E-postmeldinger som sendes til @miltronic.no adresser vil bli sendt videre til den nye LAPP-adressen i tiden fremover etter navnendringen.
  • I forbindelse med navnebyttet kan det bli noen endringer i våre IT-systemer. Eventuelle oppdateringer hos kunder og samarbeidspartnere blir gjort fortløpende.

LAPP er en sterk merkevare for produkter med høy kvalitet. Kombinert med vår leveringspresisjon og utmerkede kundeservice ser vi frem til å etablere LAPP som ledende aktør innen spesialkabler i Norge.


Vil du vite mer?

– Kontakt oss med dine spørsmål.

Ring oss på telefon 32 26 13 26 eller send oss en epost.